Hantverkslösningar

Översikt och säkerhet

Hantverkslösningar

Översikt och säkerhet

Sätter ditt yrke din transportbil på prov? Utsätts bilen för hårda tag? Behöver du en robust bilinredning av högsta kvalitet?

Då har du hamnat rätt.

Vi tar fram en skräddarsydd lösning med bott vario3 bilinredning. Dessutom ger vi praktiska tips gällande din bilinredning och möjligheterna med den. Vi konfigurerar alltid individuellt efter dina behov – så att de lämpar sig optimalt för ditt hantverk eller din näringsgren.

Fordonsutrustning för hantverkare, en snickare med sin skåpbil

Den mobila verkstaden

Den mobila verkstaden

Som alternativ till en individuellt konfigurerad inredning kan du välja bland förkonfigurerade moduler. De erbjuder ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda.  

Vår inredning tillverkas av aluminium. Det ger konstruktionen låg egenvikt och gör den samtidigt mycket robust och hållbar.

Hos oss får du inte bara en bilinredning till ditt fordon. Med bott vario3 bilinredning får du de bästa förutsättningarna för att erbjuda dina kunder högsta kvalitet rakt igenom.

Fordonsutrustning för hantverkare, utdragbar modul under golvet för elektriker

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario3 effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario3 bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*