Fleet

Fleet Management lösningar

Fleet

Fleet Management lösningar

Hanterar du ditt företags fordonspark och är på jakt efter den perfekta lösningen för era fordon? Bilinredningen bott vario3 är en utmärkt lösning för att standardisera en fordonspark oavsett antal, märken och modeller. Genom att utrusta era fordon med en praktisk och robust inredning går det enklare och snabbare att säkra last samt att förvara verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och reservdelar systematiskt och säkert. Det underlättar hanteringen av fordonsparken och hjälper kollegorna att arbeta effektivt och ekonomiskt. Oavsett vilka uppgifter du står inför – med våra modullösningar är du rustad för alla utmaningar.

Fordonsutrustning för ett energibolags fordonsflotta.

Behovsanpassad inredning för er fordonspark

Behovsanpassad inredning för er fordonspark

Om du förväntar dig mer än bara installation av bilinredning har du kommit till rätt ställe. Hos oss blir du väl omhändertagen redan från början - från planering, genom bearbetning till leverans. Vi har alternativ och lösningar ingen annan har så ge oss en chans.

Tillsammans med dig utformar vi framtidens effektiva Fleet Management och hittar rätt lösning för din fordonspark.

Vi har mer än 30 års erfarenhet av lösningar inom bilinredning och arbetar med stora företag i hela Europa. Ingår ditt företag i en utländsk koncern har vi kanske ett avtal ni kan nyttja.

Utöver bilinredningen bott vario3 erbjuder vi kompletteringar inom bla lasträcken, elektronik, kraft och bildekor. Låt dig övertygas av vår omfattande och internationella helhetsservice.

Bilinredning för små och stora flottor

Vi ger dig tips om vilka fordon som lämpar sig bäst för de avsedda uppgifterna och vilka komponenter som är viktiga i bilinredningen. Vår personal tar fram ett individuellt fordonskoncept och beaktar relevanta faktorer som produktivitetsökning, ergonomi, funktionalitet och översiktlighet. I detta sammanhang spelar det ingen roll om fordonen i fråga är eldrivna eller har konventionell drift.

Riskhantering

Som certifierad partner inom bilinredning arbetar vi nära tillsammans med biltillverkarna. Bilinredningen från bott har genomgått otaliga krocktester och bär GS-märket. Det innebär högsta säkerhet för föraren och minimal risk för fordonsparkens operatör.

Branschövergripande nätverk

Tack vare vårt stora nätverk, våra samarbeten och våra mångåriga partnerskap med biltillverkare och leasingföretag kan vi erbjuda dig individanpassade och heltäckande lösningar. Vi informerar dig om olika trender och sköter de olika stegen åt dig. Vi har i många år utrustat servicebilar för renommerade tyska företag; nationella som internationella.

Rådgivning och support

Samråd om fordonsbaserad utrustning

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakta oss

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*