Den kompakta skåpbilen

Den kompakta skåpbilen

Mindre fordon är väl lämpade för stadstrafik. Den kompakta konstruktionen hos minibussar och mindre skåpbilar gör att de är lättmanövrerade och kräver lite plats vid parkering, vilket är viktiga förutsättningar för smidig stadskörning. Trots sin kompakta storlek kan mindre skåpbilar erbjuda såväl stor lastyta som hög säkerhet. Allt beror på vilken bilinredning de rymmer.

Mindre skåpbilar tillåter transport av stora laster och erbjuder nog med nyttolast för snabba insatser i stadsmiljö. Tack vare låg bränsleförbrukning men ändå tillräcklig lastvolym är små nyttofordon såsom skåpbilar mycket mångsidiga arbetsverktyg. En ombyggnad av sådana fordon till servicefordon lämpar sig därför särskilt för företag inom hantverksbranschen eller kundtjänst.

Eftersom dessa kompakta transportfordon faller under kategorin nyttofordon med upp till 3,5 ton tillåten totalvikt klassas de som personbilar och får framföras med B-körkort. Mindre skåpbilar är dessutom miljövänliga eftersom de har ungefär samma förbrukning som en personbil.

Mindre skåpbilar

Stora fördelar

Stora fördelar

För verkstäder är mindre skåpbilar ett mycket attraktivt alternativ ur prismässig och ekonomisk synpunkt. Genom att jämföra olika typer av skåpbilar kan man snabbt hitta en passande lösning. Även eldrivna skåpbilar med större räckvidd används i allt större omfattning. Vi erbjuder passande bott vario3 bilinredning för alla gängse modeller och tillverkare.

På begäran utökar vi lastytan med ytterligare en nivå. Våra dubbelgolvslösningar omfattar ett dubbelgolv under vilket utdragslådor placeras. Lådorna kan öppnas ergonomiskt från utsidan. Lastrumsinklädnaden skyddar insidan av fordonet så att fordonet bibehåller sitt värde under lång tid. Med de integrerade surrningsskenor på sidoväggarna kan man surra fast olika typer av last.

I vår katalog hittar du tillgängliga inredningslösningar för ditt fordon.

Renault Kangoo med fordonsutrustning bott vario3

Bilinredningen bott vario3 kontrolleras i regelbundna krocktester. Även om olyckan är framme hålls all utrustning garanterat kvar på sin plats. Vår bilinredning uppfyller de relevanta föreskrifterna för lastsäkring.

Montering och fixering av vår bilinredning på din fordons kaross genomförs av vår utbildade och certifierade personal. De centrifugalkrafter som uppstår vid en plötslig inbromsning fångas upp och fördelas optimalt. Det gör att all utrustning blir kvar på sin plats och kan enkelt kommas åt även efter extrema påfrestningar. Modulerna i vår bilinredning består av aluminium med enskilda element i lätt plast. Det gör inredningen mycket tålig men samtidigt extremt lätt.

Kontakta en bott servicepartner i din närhet för att hitta en passande inredning till din bil!

Grundinredningen från bott skyddar lastrummet i din skåpbil mot dagligt slitage. Den omfattar ett golv, vägginklädnader och på begäran även ett innertak. Det robusta och hållbara materialet bevarar värdet på ditt fordon under lång tid. Glidsäkra ytor och kantskydd i dörrområdet erbjuder dessutom extra säkerhet.

Lastrumsinklädnad

Vår sidoväggsbeklädnad är valfritt tillverkad av återvinningsbar plast eller aluminium med perforerade galler.

Ladda ner katalogen

Ladda ner katalogen

Titta i vårt nedladdningsområde för att hitta en lämplig broschyr från en tillverkare eller ladda ner vår huvudkatalog direkt där.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Begär offert

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*