Du har en verkstad ...

Du har en verkstad ...

Med våra verkstadsinredningar skapar vi de bästa förutsättningarna för att du ska kunna arbeta effektivt. Vi har stor kompetens inom planering och kan möta våra kunders individuella behov. Det gör att din verkstadsinredning anpassas optimalt till arbetsprocesserna i din verkstad.

Med cubio verkstadsskåp med lådor, arbetsbänkar och systemskåp erbjuder vi dig en unik, modulär verkstadsinredning som konfigureras helt enligt dina önskemål. Vårt cubio-sortiment står för tillförlitlighet, hållbarhet och funktionalitet och är en perfekt lösning för alla som vill arbeta kostnadseffektivt under lång tid.

Verkstadsinredningen cubio skapar ett harmoniskt intryck i din verkstad. Den genomgående designen med enhetliga systemmått erbjuder många konfigurations- och utformningsmöjligheter.

Systemskåp ger mer ordning och renlighet i din verkstad för effektivt och säkert arbete.

... vi har en lösning

... vi har en lösning

Våra cubio system- och arbetsbänkar utgör grunden för mer struktur och ordning och reda i verkstaden. Tack vare sin robusta konstruktion håller cubio arbetsbänkar i flera årtionden – även om de utsätts för kraftiga påfrestningar varje dag. Med den högvärdiga verkstadsinredningen cubio demonstrerar du dina krav på högsta kvalitet i de tjänster du erbjuder.

Med cubio omvandlar du verkstaden till en attraktiv arbetsplats. System- och arbetsbänkarna i cubio-serien kan utökas flexibelt med en mängd tillbehör och påbyggnadsramar, och på så sätt skräddarsys efter varje användares behov.

Råd och information om verkstads- och fabriksutrustning

Lösningar för din verkstad

Maßgeschneiderte Werkstatteinrichtung mit perfo Lochplatten und mehr.

Hantverkstad

Inredning för din hantverks- eller industriverkstad. Arbetsbänkar, verkstadsskåp med lådor, överskåp, batteriladdningsskåp och mycket mer.
cubio verkstadsutrustning

Bilverkstad

Genomtänkt systeminredning för serviceverkstäder inom bil- och motorcykelbranschen. Vätske-, ström och tryckluftsförsörjning, arbetsbänkar, monteringsvagnar och mycket mer.
cubio systemskåp lämpar sig för inredning av din verkstad i service- och produktionsområdena. Finns i olika färger och utföranden.

Kundservice / produktion

Genomtänkta förvaringslösningar med stöldskydd som tillval. Stålskåp, speciallösningar som CNC-förvaringssystem, batteriladdningsskåp och mycket mer.
Onlinekatalog
bott_cubio_Hauptkatalog_2020_EN-1.jpg
cubio Verkstadsinredning 2022 (PDF, 30,4 MB)
be_v_Prospekt_17_05_2022_ohne_Preise_SE_low-1.jpg
Verkstads- och lagerinredning (PDF, 6,9 MB)

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*

Videos