Den perfekta skåpbilen

Den perfekta skåpbilen

Skåpbilar är ytterst mångsidiga och det finns oändliga kombinationer av bilinredningar för att få ett arbetsfordon som passar just dina behov. Samtidigt måste skåpbilar alltid vara utrustade som optimala nyttofordon. Oavsett i vilket syfte du vill bygga om din skåpbil till ett servicefordon, erbjuder vi en passande lösning för alla professionella användningsområden. Du behöver inte alltid ha en lastbil för att få en stor lastyta i din mobila verkstad.

Skåpbilar

Att leverera är passé, idag är det service som gäller

Att leverera är passé, idag är det service som gäller

Med bilinredningen bott vario3 kan du arbeta kostnadseffektivt varje dag. Med våra bilinredningar kan du förvara verktyg och material i bilen både ergonomiskt och lättåtkomligt.

Bilinredningen bott vario3 ger dig en rad möjligheter för lastsäkring. Inredningen passar alla slags skåpbilar och är utrustad med airline skenor och fästöglor för spännband. För oss är det viktigt att du är säker i trafiken.

En av våra servicepartners hjälper dig gärna med planering och installation. Då kan du koncentrera dig på ditt hantverk och låta oss experter sköta ombyggnaden från tom skåpbil till en välplanerad och effektiv servicebil. Kontakta oss här för att finna en bott-partner i din närhet.

Fordonsutrustning för hantverkare, vy stor transportör för snickare

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario3 erbjuder lösningar för skåpbilar som kan effektivisera ditt dagliga arbete. Med hjälp av våra bilinredningar kan du förvara verktyg och material i bilen på ett ergonomiskt och lättåtkomligt sätt. Ladda ned vår katalog här för att få reda på mer.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*