Servicebilen

Allt inom räckhåll

Servicebilen

Allt inom räckhåll

Dina kunder ställer höga kvalitetskrav på ditt arbete. I dagens tjänstesamhälle förväntas kundtjänst och service på högsta nivå. För att du ska kunna leva upp till dessa krav behöver du rätt utrustning. Bilinredningen bott vario3 för servicebilar hjälper dig att genomföra dina uppdrag snabbt och prydligt. Med vår bilinredning gör du ett bestående gott intryck hos dina kunder, vilket är den bästa marknadsföringen för dina tjänster.

Genom att hålla ordning och reda i servicebilen kan du genomföra dina arbetsuppgifter effektivare och snabbare. Det motiverar även din personal. bott vario3 erbjuder ett antal olika storlekar av lådor och väskor. Med hjälp av dessa kan man förvara verktyg och smådelar på ett systematiskt och säkert sätt så att man alltid har all nödvändig utrustning nära till hand.

bott vario Fahrzeugeinrichtung für Handwerker

Översiktlig inredning i servicebilen

Översiktlig inredning i servicebilen

Den lätta och robusta konstruktionen hos bott vario3 bilinredning säkerställer ett optimalt förhållande mellan stabilitet och låg egenvikt. I samband med utvecklingen av våra produkter fäster vi särskild vikt vid långvarig beständighet och robusthet. bott vario3 erbjuder största möjliga nyttolast i servicebilen och inget utrymme går förlorat. De många innovativa elementen för lastsäkring är enkla att använda.

Med bott vario3 säkerställer du passiv säkerhet i vägtrafiken – för förare, andra trafikanter och för lasten. Vi genomför krock- och säkerhetstester med jämna mellanrum i samarbete med bilindustrin och TÜV. Alla bott vario-produkter uppfyller gällande säkerhetsbestämmelser för vägtrafik, till exempel föreskrifterna ECE R44.

Fordonsutrustning för hantverkare, sidoförlängningsbar undergolvsmodul för cirkelsågen

Vi arbetar tillsammans med enskilda hantverkskunder som stora fleet-kunder, leasingbolag och fordonstillverkare.

På så sätt samlar vi en stor och bred erfarenhet inom fordonsinredning. Baserat på detta konfigurerar vi rätt bilinredning för just ditt fordon tillsammans med dig. Oavsett om du bara behöver lastrumsbeklädnad eller en mer omfattande bilinredning.

På så sätt ser vi också till att inklädnaden och att lastytan optimeras för dina behov och önskemål. Med bott vario3 får du betydligt mer än bara ett enkelt hyllsystem för ett fordon. Med vårt system för servicebilar organiserar du din utrustning i fordonet och förbättrar på så sätt processerna och effektiviteten i arbetet. Vi tar fram en skräddarsydd bilinredning tillsammans med dig.

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*