Mer än bara bilinredning

Mer än bara bilinredning

Bilinredningen bott vario3 anpassas efter dina behov och optimerar därmed arbetet i och omkring ditt fordon. Inredningen erbjuder mycket mer än bara hyllor. Den består av ett väldesignat modulsystem med låg vikt vilket bidrar till lägre bränsleförbrukning.

Våra system skapar den perfekta bilinredningen för hantverkare och servicepersonal med behov av verktygsskåp och arbetsbänkar i fordonet. Med ett skräddarsytt modulsystem utnyttjas utrymmet i fordonet maximalt. På så sätt går ingen millimeter förlorad.

bott vario3 konfigureras efter användarens behov och erbjuder olika möjligheter för lastsäkring. Vårt nya C-Lash-system är ett praktiskt system som du använder för att snabbt och enkelt integrera spännband på hyllor, avlastningsytor och även i våra utdragslådor. En fällbar eller integrerad arbetsbänk med skruvstycke utökar också arbetsområdet i fordonets bakparti

I tillägg till bilinredningar erbjuder bott ett stort urval kompletterande tillbehör, som till exempel lasthållare, belysning, el & kraft. Kika gärna i vår katalog för att få reda på mer!

 

Med bott vario3 i ditt fordon har du dina arbetsmaterial snabbt till hands.

Lösningar

Våra bilinredningar skapar ordning och reda

Våra bilinredningar skapar ordning och reda

Bilinredningar från bott kan hjälpa dig att organisera och säkra verktyg och arbetsmaterial. Med lådor eller väskor – såsom nya Systainer³ – kan du förvara smådelar och förbrukningsmaterial på ett systematiskt sätt. På så sätt har du allt inom räckhåll och får perfekt översikt över din utrustning. Tillsammans med våra samarbetspartners Berner och Festool erbjuder vi våra kunder en rad olika tjänster och produkter som är optimalt anpassade efter våra bilinredningssystem.

Praktisk förvaring av smådelar organiserat i verktygsväskor i din Fiat Doblo.

Skräddarsydda modulsystem och inredningar för lastsäkring

Skräddarsydda modulsystem och inredningar för lastsäkring

Med hålväggssystemet perfo från bott kan du sätta upp krokar och verktygshållare överallt i fordonet. Detta ger dig bra översikt så att du snabbt kan komma åt de rätta verktygen när du behöver dem.

Med ett dubbelgolv utökar du bilinredningens lastyta. Dubbelgolvet finns i flera olika höjder och med olika lösningar som lådor, drop-front, spännband. Allt öppnas från utsidan och är ergonomiskt placerade. Lådorna är 100% utdragbara och finns 7 olika höjder vilket ger full flexibilitet att lösa ditt önkemål.

Vårt system bott vario3 kan skräddarsys för alla typer av servicefordon såsom skåpbilar, flakfordon med eller utan dubbelhytt, pickuper, kombibilar, lastbilar eller släpvagnar och även personbilar med enkelt bagageutrymme. 

Perfo verktygspaneler från bott - skapa ett optimalt system för din Fiat Doblo.

Branschlösningar

I vår planering av lastsäkring och inredningssystem för servicefordon införlivar vi vår mångåriga erfarenhet. Vi erbjuder förmånliga, förkonfigurerade bilinredningar och modulsystem för alla branscher och hantverksyrken. Exempel på branscher vi erbjuder lösningar för: Sanitet/värme/ventilation, kyla och ventilation, elektriker/eltekniker, veterinärer, hovslagare, mätare, snickare, skorstensfejare, lokalvårdare, brandkår, polis, myndigheter, kommuner, andra utryckningsfordon, målare, takläggare och många fler.

Specialanpassad bilinredning som håller vad den lovar

Specialanpassad bilinredning som håller vad den lovar

Om du behöver hjälp med bilinredning från bott har vi servicepartners runt om i landet. Tillsammans tar ni fram en inredningslösning som passar just ditt fordon. Våra servicepartners installerar i fordon av alla märken och säkrar att installationen sker på ett trafiksäkert sätt. Inredningen fixeras i karossen så att krafterna fördelas och fångas upp optimalt. Modulerna i vår bilinredning består av aluminium och kompletteras med enskilda element i komposit. Detta gör inredningen ytterst tålig och sparar samtidigt vikt.

Vår bilinredning uppfyller alla relevanta föreskrifter för lastsäkring och kontrolleras med jämna mellanrum i krocktester. Om olyckan skulle vara framme hålls all utrustning garanterat kvar på sin plats. Se gärna våra filmer om krocktester längre ned.

 

Med bott vario3 i ditt fordon har du dina arbetsmaterial snabbt till hands.

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*

Köpa eller leasa bilinredning?

Köpa eller leasa bilinredning?

Våra samarbetspartners konfigurerar och planerar din bilinredning efter dina behov och önskemål. De finns tillgängliga för dig genom hela processen, vilket gör anskaffningen så smidig som möjligt. Oavsett om du finansierar din investering med egna eller lånade medel erbjuder vi support utan krånglig byråkrati i varje enskilt steg.

Du avgör själv om du vill köpa eller leasa din bilinredning. Om du idag leasar ditt servicefordon kan bilinredningen tas med i leasingavtalet. Tillsammans med din bilhandlare tar vi hand om hela processen så att du slipper slösa värdefull tid.

Kontakta oss för att få reda på mer!

Samråd om fordonsbaserad utrustning

Samarbeten

bott | Festool | TANOS

Tre företag, ett mål: att underlätta det dagliga arbetet för professionella användare – från hantverkare till servicetekniker.

I ett enhetligt förpacknings- och transportsystem som är enkelt att integrera i bilinredningen används Systainer³ för organisering och förvaring av all utrustning i den stationära verkstaden eller den mobila arbetsplatsen.

Samarbetet mellan bott, Festool och TANOS utgör grunden för ett mer omfattande och fullständigt kompatibelt Systainer-system. Det ger användaren fördelen av ett genomtänkt mobilitetskoncept som skapar ett ännu mer profesionellt intryck hos kunderna.

Systainer³ – enkelt, säkert och mobilt.