Mer än bara bilinredning

Mer än bara bilinredning

Bilinredningen bott vario3 anpassas efter dina behov och optimerar därmed arbetet i och omkring ditt fordon. Inredningen erbjuder mycket mer än bara hyllor. Den består av ett väldesignat modulsystem med låg vikt vilket bidrar till lägre bränsleförbrukning.

Våra system skapar den perfekta bilinredningen för hantverkare och servicepersonal med behov av verktygsskåp och arbetsbänkar i fordonet. Med ett skräddarsytt modulsystem utnyttjas utrymmet i fordonet maximalt. På så sätt går ingen millimeter förlorad.

bott vario3 konfigureras efter användarens behov och erbjuder olika möjligheter för lastsäkring. Vårt nya C-Lash-system är ett praktiskt system som du använder för att snabbt och enkelt integrera spännband på hyllor, avlastningsytor och även i våra utdragslådor. En fällbar eller integrerad arbetsbänk med skruvstycke utökar också arbetsområdet i fordonets bakparti

I tillägg till bilinredningar erbjuder bott ett stort urval kompletterande tillbehör, som till exempel lasthållare, belysning, el & kraft. Kika gärna i vår katalog för att få reda på mer!

 

Den unika modulariteten hos bott vario3 erbjuder flera alternativ för att utöka startpaketet och anpassa det efter dina behov. Fällbara arbetsbänkar med skruvstycke, lastsäkring av långa material, gasflaskhållare och innerväggsklädsel är några exempel. Här kan du läsa mer om våra olika modulsystem och startpaket.

bott vario3 – startpaket med möjlighet för individuell anpassning

Lösningar

Mindre skåpbilar

Liten skåpbil

Bilinredning för mindre skåpbilar av märkena: Citroën, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes­-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen
Skåpbilar

Mellan skåpbil

Bilinredning för skåpbilar av märkena: Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen
Stora skåpbilar

Stor skåpbil

Bilinredning för stora skåpbilar av märkena: Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen
Påbyggnader och inredning för flakfordon, pickuper och personbilar

Flakbilar | Pickupbilar | Personbilar

Påbyggnader och inredning för flakfordon, pickuper och personbilar

Våra bilinredningar skapar ordning och reda

Våra bilinredningar skapar ordning och reda

Bilinredningar från bott kan hjälpa dig att organisera och säkra verktyg och arbetsmaterial. Med lådor eller väskor – såsom nya Systainer³ – kan du förvara smådelar och förbrukningsmaterial på ett systematiskt sätt. På så sätt har du allt inom räckhåll och får perfekt översikt över din utrustning. Tillsammans med våra samarbetspartners Berner och Festool erbjuder vi våra kunder en rad olika tjänster och produkter som är optimalt anpassade efter våra bilinredningssystem.

Skräddarsydda modulsystem och inredningar för lastsäkring

Skräddarsydda modulsystem och inredningar för lastsäkring

Med hålväggssystemet perfo från bott kan du sätta upp krokar och verktygshållare överallt i fordonet. Detta ger dig bra översikt så att du snabbt kan komma åt de rätta verktygen när du behöver dem.

Med ett dubbelgolv utökar du bilinredningens lastyta. Dubbelgolvet finns i flera olika höjder och med olika lösningar som lådor, drop-front, spännband. Allt öppnas från utsidan och är ergonomiskt placerade. Lådorna är 100% utdragbara och finns 7 olika höjder vilket ger full flexibilitet att lösa ditt önkemål.

Vårt system bott vario3 kan skräddarsys för alla typer av servicefordon såsom skåpbilar, flakfordon med eller utan dubbelhytt, pickuper, kombibilar, lastbilar eller släpvagnar och även personbilar med enkelt bagageutrymme. 

Branschlösningar

I vår planering av lastsäkring och inredningssystem för servicefordon införlivar vi vår mångåriga erfarenhet. Vi erbjuder förmånliga, förkonfigurerade bilinredningar och modulsystem för alla branscher och hantverksyrken. Exempel på branscher vi erbjuder lösningar för: Sanitet/värme/ventilation, kyla och ventilation, elektriker/eltekniker, veterinärer, hovslagare, mätare, snickare, skorstensfejare, lokalvårdare, brandkår, polis, myndigheter, kommuner, andra utryckningsfordon, målare, takläggare och många fler.
Bilens inredningsvy Exempel för målare

Hantverksgrenar

Bilinredning för elektriker, HVAC, VVS, målare, snickare mfl
Fordonsutrustning för hantverkare, inredning av en transportör för målare

Servicebilen

Bilinredning för servicetekniker
Bilinredning för små och stora flottor

Fleet

Bilinredning för små och stora flottor
Kundanpassade lösningar

Speciallösningar

Har du specifika krav?

Specialanpassad bilinredning som håller vad den lovar

Specialanpassad bilinredning som håller vad den lovar

Om du behöver hjälp med bilinredning från bott har vi servicepartners runt om i landet. Tillsammans tar ni fram en inredningslösning som passar just ditt fordon. Våra servicepartners installerar i fordon av alla märken och säkrar att installationen sker på ett trafiksäkert sätt. Inredningen fixeras i karossen så att krafterna fördelas och fångas upp optimalt. Modulerna i vår bilinredning består av aluminium och kompletteras med enskilda element i komposit. Detta gör inredningen ytterst tålig och sparar samtidigt vikt.

Vår bilinredning uppfyller alla relevanta föreskrifter för lastsäkring och kontrolleras med jämna mellanrum i krocktester. Om olyckan skulle vara framme hålls all utrustning garanterat kvar på sin plats. Se gärna våra filmer om krocktester längre ned.

 

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*

Köpa eller leasa bilinredning?

Köpa eller leasa bilinredning?

Våra samarbetspartners konfigurerar och planerar din bilinredning efter dina behov och önskemål. De finns tillgängliga för dig genom hela processen, vilket gör anskaffningen så smidig som möjligt. Oavsett om du finansierar din investering med egna eller lånade medel erbjuder vi support utan krånglig byråkrati i varje enskilt steg.

Du avgör själv om du vill köpa eller leasa din bilinredning. Om du idag leasar ditt servicefordon kan bilinredningen tas med i leasingavtalet. Tillsammans med din bilhandlare tar vi hand om hela processen så att du slipper slösa värdefull tid.

Kontakta oss för att få reda på mer!

Samarbeten

bott | Festool | TANOS

Tre företag, ett mål: att underlätta det dagliga arbetet för professionella användare – från hantverkare till servicetekniker.

I ett enhetligt förpacknings- och transportsystem som är enkelt att integrera i bilinredningen används Systainer³ för organisering och förvaring av all utrustning i den stationära verkstaden eller den mobila arbetsplatsen.

Samarbetet mellan bott, Festool och TANOS utgör grunden för ett mer omfattande och fullständigt kompatibelt Systainer-system. Det ger användaren fördelen av ett genomtänkt mobilitetskoncept som skapar ett ännu mer profesionellt intryck hos kunderna.

Systainer³ – enkelt, säkert och mobilt.

Videor

Krocktest bilinredning bott vario3

Bilinredning och säkerhet

Säkerhet i främsta rummet! En bra bilinredning ska inte bara kunna förvara arbetsmaterial och verktyg översiktligt och prydligt, den ska även vara lätt och skydda människa och miljö. Med bilinredningen bott vario3 undviker du kringflygande delar som kan orsaka allvarliga skador. Vi testar med jämna mellanrum våra produkter i stränga krocktester – för din säkerhet.

Krocktest för bilinredning i trä

Ta i trä

Du kan tillverka din egen bilinredning i trä. För att reducera vikten används då ofta lätt plywood, men frågan är om detta är mer prisvärt än en bilinredning från bott. I denna video kan du se vad som händer med en egentillverkad träinredning vid en påkörningsolycka.

bott vario3 - den professionella bilinredningen

Otaliga möjligheter med bott vario3

Allt är möjligt med nya bott vario3 bilinredning – inte bara lastsäkring, utan även ordning och reda. I denna video kan du se hur din framtida bilinredning kan se ut.