Bilinredning efter märke

Arbeta effektivare – med en skräddarsydd bilinredning

Bilinredning efter märke

Arbeta effektivare – med en skräddarsydd bilinredning

Bilinredning efter märke: är du på jakt efter en effektiv bilinredning för ditt fordon? Med vårt omfattande sortiment av tillbehör kan vi anpassa din bott vario3 bilinredning till ditt fordonsmärke. Upptäck till exempel bott vario3 bilinredning för Fiat. Även för Renault, Ford och VW erbjuder bott fordonsinredning som anpassats optimalt till respektive märke.

Alla fästpunkter har anpassats till respektive fordonsmodell. Fördelen med bott bilinredning är att alla komponenter kan kombineras så att de uppfyller dina individuella behov och utnyttjar utrymmet i fordonet optimalt. Även i detta sammanhang fäster vi största vikt vid säkerhet. bott vario3 bilinredning uppfyller alltid de höga kraven i våra krocktester. Oberoende experter genomför testerna med ett fullastat fordon. Komponenterna utsätts då för samma höga belastningar som vid en allvarlig bilolycka. Krocktesterna simulerar en kollision mellan fordonet och ett hinder vid en hastighet av 50 km/h – i enlighet med föreskrifterna ECE R44.

Bilinredning efter märke

Inklädnad och lastsäkring

Inklädnad och lastsäkring

Bilinredning efter märke: En skräddarsydd inklädnad från bott skyddar lastutrymmet mot slitage i det dagliga arbetet och bevarar värdet på ditt fordon under lång tid. Den omfattar ett golv, väggbeklädnad och vid begäran även ett innertak. Våra tillbehör för det dagliga arbetet med servicefordonet hjälper dig organisera och förvara utrustning och material. Det omfattar bland annat en praktisk hållare för transport av gasflaskor samt nödvändig ventilation av lastutrymmet.

Skydd av lastutrymmet och lastsäkring med hjälp av ett exempel på ett målarfordon.

Bilinredning efter märke: mobil verkstad

Bilinredning efter märke: mobil verkstad

bott bilinredning efter märke erbjuder dig många alternativ för inredning av din mobila arbetsplats. Med våra lösningar organiserar du din utrustning och har allt du behöver inom räckhåll. Robusta bänkskivor utgör grunden för hantverksarbeten i servicefordonet.

Fordonsutrustning efter märke: mobil arbetsplats
Bilinredningen bott vario3

Nedladdning av katalog

I vårt nedladdningsområde kan du ladda ner passande tillverkarbroschyr för ditt fordon.