Lösningar för flakbilar, pickuper och personbilar

Lösningar för flakbilar, pickuper och personbilar

Den som kör ett fordon med öppen lastyta vet hur krångligt det kan vara att säkra last och utrustning. Med flaklådan bottTainer erbjuder vi en praktisk lösning på problemet och erbjuder en perfekt organisering. Flaklådan ger dig översikt över verktyg, maskiner och smådelar på flaket – och finns för flakbilar med både enkelhytt och dubbelhytt liksom pick-up.

Transportera Systainer³-fodralssystemet korrekt i en bil

Vad letar du efter?

Översiktlig förvaring av din utrustning

Översiktlig förvaring av din utrustning

Den robusta ramkonstruktionen gör lådan mycket stabil. Verktygslådans sidodelar och golv tillverkas av robust, galvaniserad stålplåt och kanterna är dessutom förstärkta. Lådan är stänkvattenskyddad så att innehållet hålls torrt. Den är även utrustad med ett tvåpunktslås som ger högre säkerhet. bottTainer finns i över trettio versioner för både flakbilar och pickuper. Det är en perfekt stor verktygslåda för flaket.

Hos bott hittar du praktiska hjälpmedel för lastsäkring på din flakbil, till exempel vår slitstarka lastsäkringsväv. Den används för att säkra transportgods på öppna flak och är betydligt effektivare än ett vanligt nät med stora maskor. Vi har utvecklat denna luftgenomsläppliga men ändå ytterst robusta presenning för att den ska kunna hålla kvar både fin sand och trädgårdsavfall på flaket. Små och lätta föremål ligger också säkert kvar på lastytan även vid stark fartvind eller vid en plötslig inbromsning. Ytterligare en fördel med lastsäkringsväv från bott är att det inte går att se vad som finns under den från utsidan. Det skyddar din flakbil effektivt mot stöld.

Fordonsutrustning för plattformsfordon, t.ex. kaross med person

bottTainer powered by STIHL

I samarbete med STIHL har vi utvecklat ett nytt koncept för vår bottTainer. STIHL-batterier laddas i inbyggda laddare som förvaras rent, torrt och säkert. Nya bottTainer powered by STIHL finns i olika versioner och med tillval som klimatpaket (uppvärmning och ventilation).

Laddning och förvaring av batterier

Laddning och förvaring av batterier på plattbädden

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario3 effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario3 bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakta oss

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*