Speciallösningar

Individuella lösningar

Speciallösningar

Individuella lösningar

Standardlösningar kan alla erbjuda - vår specialitet är speciallösningar. Oavsett vilka särskilda krav som din bransch ställer på bilinredningen i ditt fordon: vi tar fram en individuell och flexibel inredningslösning åt dig och ger dig omfattande och kompetent rådgivning gällande lämplig lastsäkring.

Kundanpassade lösningar

Valet är ditt

Valet är ditt

Vi har stor erfarenhet av specialinstallationer, exempelvis inom olika discipliner av motorsport, cykelsport och många andra okonventionella användningsområden. För oss spelar det ingen roll om du behöver en enkel hylla till din skåpbil eller en specialanpassad branschlösning. Vi tar hand om ditt projekt och utarbetar en optimal inredningslösning tillsammans med dig.

Vi erbjuder omfattande rådgivning och tar fram den perfekta lösningen så att du kan koncentrera dig på att utföra ditt arbete så kostnadseffektivt som möjligt. För oss står kundens önskemål i främsta rummet.

Vid behov tillverkar vi specialdelar för att du ska kunna förvara din utrustning säkert och lättåtkomligt i fordonet. Vi konfigurerar en systemlösning med tex bänkskivor och lådinredningar helt enligt dina önskemål.

Ett fordon som är utrustat som en ledningscentral.

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario3 effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario3 bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredning för hantverkare: Inredning för transportbilar

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna! Fält märkta med* är obligatoriska.
Samtyckesförklaring / Dataskydd*