Översikt och säkerhet

Sätt ditt hantverksyrke din transportbil på prov? Utsätts bilen för hårda tag? I så fall behöver du en robust bilinredning av högsta kvalitet. Hos oss har du hamnat rätt. Vi tar fram en skräddarsydd offert för bott vario3 bilinredning, som är perfekt anpassad till dina behov. Dessutom ger vid dig praktiska tips gällande din bilinredning. Vi konfigurerar dessa individuellt efter dina behov – så att de lämpar sig optimalt för ditt hantverk eller din näringsgren.

Den mobila verkstaden

Som alternativ till en individuellt konfigurerad inredning kan du välja element ur vårt populära modulsystem. Vi har tagit fram förkonfigurerade moduler baserat på vår mångåriga erfarenhet. De erbjuder ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda. Vår inredning tillverkas av aluminium. Det ger konstruktionen låg egenvikt och gör den samtidigt mycket robust och hållbar.

Hos oss får inte bara en påbyggnad till ditt fordon. Vi erbjuder support i form av tjänster för din bilinredning så att du kan koncentrera dig på ditt arbete. Med bott vario3 bilinredning har du de bästa förutsättningarna för en sofistikerad kvalitetsstyrning för ditt hantverk.

Genomtänkt in i minsta detalj

Med bott vario3 bilinredning organiserad du lastytan i ditt fordon på ett optimalt sätt. Den hjälper dig att skapa översikt så att du har ergonomisk och enkel åtkomst till din utrustning. På så sätt optimerar vi dina arbetsprocesser och gör lastsäkringen till en självklar del av det dagliga arbetet.

Genom att säkra last i fordonets inredning effektiviserar man det dagliga arbetet. Det sparar tid, pengar och framför allt - du slipper onödig irritation. Ett servicefordon med bilinredningen bott vario är ett kostnadseffektivt färdmedel under lång tid.

Våra bottBoxar och serviceväskor är både praktiska och robusta. De hjälper dig att hålla ordning på och organisera din utrustning flexibelt så att du alltid har verktyg, material och tekniska hjälpmedel nära till hands när du arbetar. Vi integrerar även tillbehör samt moderna kompletteringar på fordonets elektronik. På så sätt hjälper vi dig digitalisera dina arbetsprocesser. Vi rustar dig inför framtiden.

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredningen bott vario – Onlinekatalog

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner