Utrustning för små och stora flottor

Hanterar du fordonsflottor och är på jakt efter det perfekta hyllsystemet för skåpbilarna i din serviceflotta? Den professionella bilinredningen bott vario3 är en utmärkt lösning för standardisering av högvärdiga fordon i flottor. Genom att utrusta din nyttofordonsflotta med en praktisk och robust inredning går det enklare och snabbare att säkra last samt att förvara verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och reservdelar systematiskt och säkert. Det underlättar hanteringen av fordonsflottan och hjälper dig att arbeta effektivt och ekonomiskt. Oavsett vilka uppgifter du står inför – med våra modulsystem är du rustad för alla utmaningar.

Behovsanpassad inredning för fordonsflottor

Om du kräver mer än bara en vanlig bilinredning har du hamnat helt rätt hos oss. Vi står vid din sida hela vägen – från planering till leverans av din serviceflotta. Vi installerar elkomponenter och många fler tillbehör. Hos oss hittar du bland annat moderna lösningar på området för IoT (Internet of Things) och intralogistik i bilinredningen för optimering av dina processer och arbetsflöden. Tillsammans med dig utformar vid framtidens effektiva flotthantering. Tillsammans hittar vi en passande lösning för bilarna i din flotta.

Vi har mer än 30 års erfarenhet av utrustning av nyttofordonsflottor av olika storlekar. Med denna kompetens hjälper vid dig utföra dina dagliga arbetsuppgifter ännu effektivare. Våra många olika element för lastsäkring är praktiska i vardagen och sparar både tid och pengar åt dig. Vi tillhandahåller omfattande rådgivning gällande detaljer och individuell planering av bilinredningen i ditt fordon.

Utöver bilinredningen bott vario3 erbjuder vi kompletteringar till fordonselektroniken och bildekor enligt dina önskemål. Här hittar du även specialinstallationer och extrautrustning samt textmärkning av fordonet och godkännanden. Låt dig övertygas av vår omfattande och internationella helhetsservice!

Rådgivning och support

Vi ger dig nyttiga tips om vilka fordon som lämpar sig bäst för de avsedda uppgifterna och vilka komponenter som är viktiga i bilinredningen. Våra experter tar fram ett individuellt fordonskoncept och beaktar alla relevanta faktorer såsom produktivitetsökning, ergonomi, funktionalitet och översiktlighet. I detta sammanhang spelar det ingen roll om fordonen i fråga är eldrivna eller har konventionell drift.

Riskhantering

Som certifierad inredningspartner arbetar vi nära tillsammans med biltillverkarna. Bilinredningen bott har genomgått otaliga krocktester och bär GS-märket. Det innebär högsta säkerhet för föraren och minimal risk för fordonsparkens operatör.

Image

Branschövergripande nätverk

Tack vare vårt stora nätverk, våra samarbeten och våra mångåriga partnerskap med biltillverkare och leasingföretag kan vi erbjuda dig individanpassade och heltäckande lösningar. Du avgör själv om du vill leasa eller köpa din serviceflotta. Vi informerar dig om olika trender och sköter de olika stegen åt dig. Vi har i många år utrustat servicebilar för renommerade tyska företag.

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Onlinekatalog – Bilinredningen bott vario

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner