Perfekt förvaring av smådelar

bottBox är en prisbelönad innovation från bott. Den används för organisering av smådelar så att de alltid är lätta att komma åt. bott har utvecklat denna produkt för användning inom industrin, i verkstäder och i servicefordon.

Siktfönstret på bottBox kan tas ut och flyttas bakåt. På så sätt doseras smådelar genom skivan. Material kan enkelt tas ut i framsidan av bottBox: bottBox som greppskål. Med färgade clips på framsidan kan bottBoxar arrangeras systematiskt i hyllan. bottBox kan även textmärkas på baksidan. bottBox som plastback eller materiallåda.

bottBox passar därmed perfekt i cubio systemskåp, i bott vario bilinredning eller på ett avero arbetsplatssystem. bottBox belönades 2015 med iF Design Award och Red Dot Award för sina innovativa egenskaper och sin unika produktdesign.

Ett system – oändligt många möjligheter

Ett system – oändligt många möjligheter

bottBox är den idealiska lösningen när du vill hålla ordning på dina smådelar. Skruvar, muttrar, brickor och annat förbrukningsmaterial förvaras systematiskt och översiktligt.

Boxarna kan användas som materiallådor, plastbackar eller greppskålar. Med en rad olika tillbehör som lock eller avdelare kan bottBox användas för många ändamål. År 2015 belönades produkten med RedDot Award och iF Design Award för sin unika produktdesign.

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

bottBox_Detailbild.jpg

Kontaktbanner