Mer än bara hyllor i bilen

Bilinredningen bott vario3 är mycket mer än bara hyllor som placeras i bilen. Denna inredningslösning anpassas individuellt till dina behov och optimerar därmed arbetsprocesserna i din mobila verkstad. Tack vare extremt låg vikt bidrar den även till lägre bränsleförbrukning.

Våra hyllsystem för servicefordon utgör den perfekta inredningen för hantverkare med verktygsskåp och arbetsbänkar i bilen. Med de nya, skräddarsydda systemmåtten utnyttjas utrymmet i bilen ännu bättre. På så sätt går ingen millimeter förlorad!

Vår bilinredning kan konfigureras efter användarens behov och erbjuder olika möjligheter för lastsäkring. Vårt nya C-Lash-system är en särskilt praktisk produkt som du använder för att snabbt och enkelt integrera spännband på hyllor och avlastningsytor. Även utdragslådorna i hyllsystemet tillhandahåller stora och strukturerade lastytor. En fällbar arbetsbänk med integrerad skruvstock utökar arbetsområdet i fordonets bakparti.

Lösung für Fahrzeugeinrichtung

 

Utöver detta erbjuder vi ett stort utbud av tillbehör till ditt fordon, som till exempel lasthållare. Kika i vår katalog!

Mer än bara hyllor i bilen

Lösung für Fahrzeugeinrichtung

Bilinredningen bott vario3 är mycket mer än bara hyllor som placeras i bilen. Denna inredningslösning anpassas individuellt till dina behov och optimerar därmed arbetsprocesserna i din mobila verkstad. Tack vare extremt låg vikt bidrar den även till lägre bränsleförbrukning.

 

Utöver detta erbjuder vi ett stort utbud av tillbehör till ditt fordon, som till exempel lasthållare. Kika i vår katalog!

Lösningar för ditt fordon

Mindre skåpbilar

Mindre skåpbilar
Bilinredning för mindre skåpbilar av märkena

Citroën, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes­-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen

Skåpbilar

Skåpbilar
Bilinredning för skåpbilar av märkena

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Stora skåpbilar

Stora skåpbilar
Bilinredning för stora skåpbilar av märkena

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Flakbilar | Pickupbilar | Personbilar

Flakbilar | Pickupbilar | Personbilar

Påbyggnader och inredning för flakfordon, pickuper och personbilar

Lösningar för ditt fordon

Mindre skåpbilar

Kleinkastenwagen

Stora skåpbilar

Großraumtransporter

Flakbilar | Pickupbilar

Pritschenfahrzeug

bott vario3 Startpaket 2021

Den unika modulariteten hos bott vario3 erbjuder flera alternativ för att utöka startpaketet och anpassa dem exakt efter dina behov. Fällbara arbetsbänkar med skruvstycke, lastning av långa material, gasflaskhållare och innerväggsklädsel är några exempel.
bott vario3 Bilinredning Startpaket

Vi skapar ordning och reda

Fahrzeugeinrichtung sorgt für Ordnung und Sicherheit

I ett verkstadsskåp med lådor eller i väskor – såsom nya Systainer3 – kan du förvara smådelar eller förbrukningsmaterial på ett systematiskt sätt. På så sätt har du allt inom räckhåll och perfekt översikt av din utrustning. Tillsammans med våra samarbetspartner Berner och Festool erbjuder vi våra kunder en rad olika tjänster och produkter som är optimalt anpassade till våra bilinredningssystem.

Med vårt perfo hålväggssystem kan du sätta upp krokar och hållare för dina verktyg överallt i fordonet. Det ger dig bra översikt av din utrustning så att du snabbt kan komma åt den vid behov.

På begäran kan vi även förstora bilinredningens lastyta med hjälp av en dubbelgolvslösning. Dubbelgolvet utökar systemet med utdragslådor som är ergonomiskt placerade och öppnas från utsidan.

Systemet bott vario3 kan skräddarsys för alla typer av nyttofordon såsom skåpbilar, flakfordon med eller utan dubbelhytt, pickuper, kombibilar eller personbilar med enkelt bagageutrymme, lastbilar eller släpvagnar.

Branschlösningar

Bilinredning för
elbranschen, sanitets-, klimat- och värmebranschen, måleribranschen och andra

hantverksgrenar

Bilinredning för
servicetekniker

serviceteknik

Bilinredning för
små och stora flottor

flotthantering

Har du specifika krav?

Specialutbyggnader

Vi införlivar vår mångåriga erfarenhet i vår planering. Vi erbjuder förmånliga, förkonfigurerade bilinredningar för alla branscher och hantverksyrken. Exempel:

Sanitet/värme/ventilation, kylning och ventilation, elektriker/eltekniker, veterinärer, hovslagare, mätare, snickare, skorstensfejare, lokalvårdare, brandkår, polis, myndigheter, kommuner, andra utryckningsfordon, målare, takläggare och många fler.

En bilinredning som håller

Fahrzeugeinrichtung, robust, leicht und langlebig

Du hittar en servicepartner från bott nära dig. Tillsammans tar ni fram en inredningslösning som passar just ditt fordon. Servicepartnern installerar inredningen i fordon av alla märken. Kunnig personal ser till att installationen sker på ett ytterst trafiksäkert sätt och inredningen fixeras och monteras på karossen så att krafterna fördelas och fångas upp optimalt. Modulerna i vår bilinredning består av aluminium och kompletteras med enskilda element i plast. Det gör inredningen mycket tålig men samtidigt extremt lätt.

Vår bilinredning uppfyller alla relevanta föreskrifter för lastsäkring och kontrolleras i krocktester med jämna mellanrum. Även om olyckan är framme hålls all utrustning garanterat kvar på sin plats.

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Invalid Input

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Enter the manufacturer and vehicle type for which you would like to receive information.

0/1000

Invalid Input

Ange din e-postadress

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Bekräfta säkerhetsfrågan

Begär offert

Köpa eller leasa

Våra partner konfigurerar och planerar din inredning exakt efter dina föreställningar och önskemål och står vid din sida genom hela processen. Det gör anskaffningen så smidig som möjligt för din bilinredning. Oavsett om du finansierar din investering med egna eller lånade medel så erbjuder vi support utan krånglig byråkrati i varje enskilt steg.

Du avgör själv om du vill köpa eller leasa din bilinredning. Om du leasar ditt nyttofordon kan bilinredningen tas med i leasingavtalet. Tillsammans med din bilhandlare tar vi hand om hela processen så att du slipper slösa värdefull tid.

Fahrzeugeinrichtung kaufen oder leasen

Samarbeten

bott | Festool | TANOS

Tre företag, ett mål: att underlätta det dagliga arbetet för professionella användare – från hantverkare till servicetekniker..

I ett enhetligt förpacknings- och transportsystem som är enkelt att integrera i bilinredningen används Systainers³ för organisering och förvaring av all utrustning i den stationära verkstaden eller den mobila arbetsplatsen..

Samarbetet mellan bott, Festool och TANOS utgör grunden för ett mer omfattande och fullständigt kompatibelt Systainer-system. Det ger användaren fördelen av ett genomtänkt mobilitetskoncept som skapar ett ännu professionellare intryck hos kunderna.

Kooperation Festool TANOS

Videos

Krocktest bilinredning bott vario3

Bilinredning och säkerhet

Säkerhet i främsta rummet! En bra bilinredning ska inte bara kunna förvara arbetsmaterial och verktyg översiktligt och prydligt. Den ska även vara lätt och skydda människa och miljö. Med bott vario bilinredning undviker du kringflygande delar som kan orsaka allvarliga skador .
Vi testar våra produkter i stränga krocktester med jämna mellanrum. För din säkerhet.

Krocktest för bilinredning i trä

Ta i trä

Självklart kan du även tillverka din egen bilinredning i trä. För att reducera vikten använder man ofta lätt plywood. Frågan är om du då kör på ett mer prisvärt sätt. Säkerligen inte om du råkar ut för en olycka.

Se själv vad som händer med en egentillverkad träinredning vid en påkörningsolycka.

bott vario3 - den professionella bilinredningen

Otaliga möjligheter med bott vario3

Allt är möjligt med nya bott vario3 bilinredning. Inte bara lastsäkring, utan ordning och reda!

I denna video kan du se hur din framtida bilinredning kan se ut!