Nyheter
06. april 2021

Lastrumsskydd i Renault Master - ett exempel

Säkerheten har högsta prioritet. Vid en olycka är varor och verktyg idealiskt skyddade. Lastrumsskydd är även en viktig faktor i den dagliga användningen av din skåpbil.

Våra individuella lösningar säkerställer ett säkert och smidigt arbete och skyddar ditt fordon mot värdeminskning till följd av skador. Med exemplet Renault Master presenterar vi några av våra mångsidiga lastsäkringsalternativ.

Golv: grunden för ett säkert lastutrymme

Med golvet skapas grunden för att göra ditt fordon till en tryggt gångbar följeslagare. Golvet har en halkfri yta även när det är vått, och det är ordentligt förankrat i fordonet. För att klara även de tyngsta påfrestningarna har vi försett kanterna i detta exempel med kanter i aluminium.

Vägginklädnad: Mer än bara chic

Innerväggspanelen vario protect står inte bara för ett rent och professionellt intryck: den skyddar också ditt fordons kaross från repor och bucklor. De 4 mm tjocka arken av polypropen är å ena sidan extremt lätta och lätta att rengöra, men å andra sidan är de också extremt resistenta mot kemikalier och stabila. Använd airline-skenor för att effektivt säkra olika laster. Spännstänger ger ytterligare flexibilitet för lastsäkring: Oavsett om de används horisontellt eller vertikalt så utökar de dina möjligheter att säkra även skrymmande verktyg, byggmaterial och liknande. Om de inte behövs fäster du dem på sidoväggen för att spara plats.

Alla verktyg i ett fodral

Hos bott har allt sin egen plats. Det är därför du hittar en Systainer³-lastsäkringsväska på mellanväggen: Fyra 3,5 m långa spännband – två med klämmor och två med spärr –, sex lastsäkringsdynor och sex kantskyddsdynor. Viktig information om lastsäkring ingår också för att kunna göra en optimal lastsäkring.