Bilinredning Stockholm – system och lösningar för servicebilar

Bilinredning Stockholm – system och lösningar för servicebilar

bott är en heltäckande leverantör inom bil- och verkstadsinredningar som erbjuder individuellt anpassade lösningar oavsett ditt behov och din arbetsplats. Bilinredningen bott vario3 fick 2020 pris för sin design, material och funktion. Systemet erbjuder full flexibilitet vad gäller kundanpassade och integrerade lösningar. Om du är på jakt efter bilinredning i Stockholm ser vi fram emot att hjälpa just dig och ditt företag. För att kontakta oss, vänligen klicka här.

Varje centimeter utnyttjas i servicefordonet Peugeot Partner.

Skräddarsydd bilinredning för din arbetsbil – bilinredning i Stockholm

botts innovativa bilinredning används av hantverkare, tekniker och servicepersonal i hela Europa. Oavsett yrkesområde och fordonets märke och modell. Med vårt modulsystem kan vi skapa en effektiv lösning och mobil arbetsplats för just ditt behov. Utöver bilinredning för arbetsbilar och servicebilar erbjuder vi även en mängd tillbehör som till exempel lasthållare, lastsäkring och verktygsväskor. Hos vår lokala partner i Stockholm får du hjälp med att designa den bilinredning som passar bäst för just din verksamhet och arbetsvardag.

   

bott vario3 – bilinredning i Stockholm

Bilinredningen bott vario3 har fokus på integrering av verktygsväskor och lastsäkring, till exempel med hjälp av spännband på hyllor, i lådor och på avlastningsytor. Alla profiler har som standard airline skenor men det finns även en patenterad lösning med C-lash. bott vario3 skräddarsys efter dina behov och optimerar utrymmet i din service-, arbets- och skåpbil. Bilinredningen består av ett väldesignat modulsystem som dessutom har väldigt låg vikt, vilket bidrar till lägre bränsleförbrukning och möjlighet att lasta mer. Klicka här om du vill läsa mer om den unika modulariteten hos bott vario3.

Vill du själv designa en bilinredning skräddarsydd för just dina behov? bott erbjuder specialanpassade lösningar för alla slags servicefordon. Ta hjälp av vår bott vario3 konfigurator och designa din egen bilinredning online innan du kontaktar oss för en diskussion. Använd antingen din dator eller mobil och följ fyra enkla steg för att få en offert.

bott vario3 konfigurator

planung-bott-vario3-fahrzeugeinrichtung-laptop.jpg