Nyheter
04. november 2021

Skydda ditt lastutrymme - och säkra din last

Vår inklädnad är ett perfekt skydd för lastutrymmet i ditt fordon. Det skräddarsydda lastrumsskyddet förhindrar slitage vilket påverkar värdet på ditt fordon. Med vårt golv, vägginklädnad och innertak kan din last också transporteras säkert.

Varför behöver du ett lämpligt golv?

bott vario3-golvet är fast förankrat i fordonet och blir därmed en säker grund för bilinredning och lastsäkring.  Golvet erbjuder optimala förutsättningar för individuell konfiguration och med en säker montering. Golvplattan av björkplywood är ett grundkrav för effektiv lastsäkring. Tack vare en hög friktionskoefficient kommer du alltid att ha ett stadigt fotfäste på den halkfria beläggningen - även om du kliver in med våta skor. Ett kantskydd av aluminium garanterar säkra stegkanter i dörröppningen. Befintliga lastöglor i fordonet får ett plastöverdrag i trägolvet så att du alltid kommer åt dem. Utrustning som du säkrar på vario3-golvet kan inte glida under körning tack vare golvets beläggning. För väldigt tung last som skall säkras på golvet kan halkskyddsmattor placeras under lasten för att ge extra säkerhet. Kör du pick-up så finns vario3-golvet i en väderbeständig version utan hård skiva. Pick-up golven har en högkvalitativ och halkfri yta.

Vilken inklädnad finns?

bott vario3 protect inklädnad skyddar ditt lastutrymme mot bucklor, repor och smuts. Inklädnaden är tillverkad av återvinningsbar polypropylen, är UV-resistent, har en mycket låg vikt och är motståndskraftig mot kemikalier.

bott vario3 protect plus består av aluminium. Den ser inte bara elegant ut, den är också särskilt lätt och extremt slagtålig. Tack vare sin höga stabilitet och sitt hålmönster är den idealisk för att fästa krokar, tillbehör och verktygshållare på.

Varför Airline?

Den beprövade lastsäkringsskenan med flygprofil ger dig hög flexibilitet tack vare att det är en marknadsstandard med ett omfattande utbud av tillbehör för att säkra laster, till exempel spännband och beslag. Våra Airline skenor med den distinkta gröna skyddsprofilen är perfekta tillbehör för att skydda din last från skador och repiga ytor.

Vill du också skydda innertaket i ditt fordon?

Med vårt innertak är ditt lastutrymme komplett skyddat. Skenor för fastsättning av spännstänger kan installeras - med integrerad LED-belysning. Med extra belysning i lastutrymmet blir det lättare att arbeta och hitta din utrustning.