Individuella lösningar

Standardlösningar erbjuds av alla – vi erbjuder även speciallösningar. Oavsett vilka särskilda krav som din bransch ställer på bilinredningen i ditt nyttofordon: vi tar fram en individuell och flexibel inredningslösning åt dig och ger dig omfattande och kompetent rådgivning gällande passande lastsäkring.

Valet är ditt

Vi har stor erfarenhet av specialinstallationer, exempelvis inom olika discipliner av motorsport, inom cykelsport och inom många andra okonventionella användningsområden. För oss spelar det ingen roll om du behöver en enkel hylla till din skåpbil eller en specialanpassad branschlösning. Vi tar hand om ditt projekt, utarbetar en optimal inredningslösning tillsammans med dig och tar fram en skräddarsydd offert åt dig.


Vi planerar din specialinstallation gemensamt. Vi erbjuder omfattande rådgivning och tar fram den perfekta lösningen tillsammans, så att du kan koncentrera dig på att utföra ditt arbete så kostnadseffektivt som möjligt. För oss står kundens önskemål i främsta rummet. Vid behov tillverkar vi specialdelar för att du ska kunna förvara din utrustning säkert och lättåtkomligt i fordonet. Vi konfigurerar skåp, bänkskivor och lådinredningar helt enligt dina önskemål.

Genomtänkt in i minsta detalj

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredningen bott vario – Onlinekatalog

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner