Allt inom räckhåll

Dina kunder ställer höga kvalitetskrav på ditt arbete. I dagens tjänstesamhälle förväntas kundtjänst och service på högsta nivå. För att du ska kunna leva upp till dessa krav behöver du rätt utrustning. Bilinredningen bott vario3 för servicebilar hjälper dig att genomföra dina uppdrag snabbt och prydligt. Med vår högvärdiga bilinredning gör du ett bestående gott intryck hos dina kunder, vilket är den bästa marknadsföringen för dina tjänster.

Genom att hålla ordning och reda i servicebilen kan du genomföra dina arbetsuppgifter effektivare och snabbare. Det motiverar även din personal. Verkstadsinredningen bott vario3 omfattar många utdragslådor och serviceväskor. Här kan man förvara många verktyg och smådelar på ett systematiskt och säkerhet sätt så att man alltid har all nödvändig utrustning nära till hand.

Översiktlig inredning i servicebilen

Den lätta och robusta konstruktionen hos bott vario3 bilinredning säkerställer ett optimalt förhållande mellan stabilitet och låg egenvikt. I samband med utvecklingen av våra produkter fäster vi särskild vikt vid långvarig beständighet och robusthet. bott vario3 erbjuder största möjliga nyttolast i servicebilen och inget utrymme går förlorat. De många innovativa elementen för lastsäkring är enkla att använda.

Med vario3 säkerställer du passiv säkerhet i vägtrafiken – för såväl för förare, för andra trafikanter som för frakten. Vi genomför krock- och säkerhetstester med jämna mellanrum i samarbete med bilindustrin och TÜV. Alla bott vario-produkter uppfyller gällande säkerhetsbestämmelser för vägtrafik, till exempel föreskrifterna ECE R44.

Vi arbetar nära tillsammans med kunder inom hantverks- och flotthanteringsbranschen, leasinggivare och biltillverkare. På så sätt har vi samlat på oss stor erfarenhet inom fordonsutbyggnad och hela planeringen. Baserat på denna erfarenhet konfigurerar vi rätt bilinredning för just ditt fordon tillsammans med dig. Inredningen omfattar lämpligt hyllsystem för ditt arbete. Och det oberoende av om du behöver endast en enkel lastrumsbeklädnad eller en mer omfattande inredning med våra högvärdiga verktygshyllor.

På så sätt ser bott till att inklädnaden och den optimalt indelade lastytan i verktygsinredningen lämpar sig perfekt för avsett för önskat ändamål. Med bott vario3 får du betydligt mer än bara ett enkelt hyllsystem för leveransbilar. Med vårt hyllsystem för servicebilar organiserar du din utrustning i fordonet och förbättrar på så sätt processerna och effektiviteten i arbetet. Vi tar fram en skräddarsydd bilinredning tillsammans med dig med utgångspunkt i dina behov.

Oavsett om du vill köpa eller leasa din bilinredning så tipsar vi dig om relevanta kostnader. Vi erbjuder support i form av tjänster för din bilinredning så att du kan koncentrera dig på ditt dagliga verksamhet och ditt arbete. Tillsammans hittar vi en passande lösning för just dig.

Genomtänkt in i minsta detalj

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Bilinredningen bott vario – Onlinekatalog

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner