Lösningar för flakbilar, pickuper och personbilar

Den som kör ett transportfordon med öppen lastyta vet hur krångligt det kan vara att säkra last och utrustning. Med flaklådan bottTainer erbjuder vi en praktisk lösning på problemet. Den högvärdiga transportlådan för lätta transportfordon används för perfekt organisering av lastytan. Flaklådan ger dig översikt över verktyg, maskiner och smådelar på flaket – och finns för flakbilar med både enkelhytt och dubbelhytt.

 

Översiktlig förvaring av all utrustning

Den robusta ramkonstruktionen gör lådan mycket stabil. Verktygslådans sidodelar och golv tillverkas av robust, galvaniserad stålplåt och kanterna är dessutom förstärkta. Lådan är stänkvattenskyddad så att innehållet hålls torrt. Den är även utrustad med ett tvåpunktslås som ger högre säkerhet. bottTainer finns i passande versioner för både flakbilar och pickuper. Det är en perfekt stor verktygslåda för flaket.

Hos bott hittar du praktiska hjälpmedel för lastsäkring på din flakbil, till exempel vår slitstarka lastsäkringsväv. Den används för att säkra transportgods på öppna flak och är betydligt effektivare än ett vanligt nät med stora maskor. Vi har utvecklat denna luftgenomsläppliga men ändå ytterst robusta presenning för att den ska kunna hålla krav till exempel fin sand eller trädgårdsavfall på flaket. Små och lätta föremål ligger säkert kvar på lastytan även vid stark fartvind eller vid en plötslig inbromsning. Ytterligare en fördel med lastsäkringsväv från bott är att det inte går att se vad som finns under den från utsidan. Det skyddar din flakbil effektivt mot stöld.

Genomtänkt in i minsta detalj

I en pickup som byggts om för hantverksbranschen skapas stor lastyta med hjälp av en dubbelgolvmodul. De stora utdragslådorna med fullt utdrag ger enkel och ergonomisk åtkomst till utrustning, eftersom man inte behöver sträcka sig in i fordonet. Med denna perfekta påbyggnad skapas enkelt ordning och reda och perfekt organisation av utrustningen på minsta utrymme. Oavsett om din bil har en hardtop eller inte.

På den översta nivån av utbyggnaden med en bott dubbelgolvmodul kan du surra fast stort lastgods. Den robusta golvplattan i trä har en glidsäker yta. Dessutom finns möjlighet att fixera ytterligare tillbehör som surrningsskenor och lastslädar med fullt utdrag. Dubbelgolvmodulerna från bott kan utrustas individuellt med utdragslådor, Euroboxar och hyllor. Med många lådindelningar skapas översiktlig ordning.

bottTainer powered by STIHL

Laddning och förvaring av batterier
bottTainer powered by STIHL

I samarbete med STIHL har vi utvecklat ett nytt koncept för vår bottTainer. STIHL-batterier laddas i inbyggda laddare som förvaras rent, torrt och säkert. Nya bottTainer powered by STIHL finns i olika versioner och med tillval som klimatpaket (uppvärmning och ventilation).
Läs mer

Onlinekatalog

Bilinredningen bott vario effektiviserar ditt dagliga arbete med din servicebil. Med bott vario bilinredning kan du förvara verktyg och material i bilen på ett såväl ergonomiskt som lättåtkomligt sätt.

Fahrzeugeinrichtung Online Katalog

Kontakt

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Invalid Input

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Enter the manufacturer and vehicle type for which you would like to receive information.

0/1000

Invalid Input

Ange din e-postadress

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner