Bilinredning och system för servicebilar

Bilinredningen bott vario3 fick 2020 pris för sin design, material och funktion.

bott är en heltäckande leverantör inom bil- och verkstadsinredningar som erbjuder individuellt anpassade lösningar oavsett behov och arbetsplats. Bilinredningen bott vario3 fick 2020 pris för dess design, material och funktion. Systemet erbjuder full flexibilitet vad gäller kundanpassade och integrerade lösningar. Om du är på jakt efter bilinredning till din arbetsbil eller verkstad ser vi fram emot att hjälpa just dig och ditt företag. För att kontakta oss, vänligen klicka här.

Skräddarsydd inredning till din arbetsbil – bilinredning och modulsystem

botts innovativa bilinredning används av hantverkare, tekniker och servicepersonal över hela Europa, inom alla yrkesområden och oavsett fordonets märke och modell. Med vårt modulsystem kan vi skapa en effektiv lösning och en mobil arbetsplats för just dina behov. Utöver bilinredning för arbetsbilar och servicebilar erbjuder vi även en mängd tillbehör som exempelvis lasthållare, lastsäkring och verktygsväskor. Hos oss får du hjälp med att designa den bilinredning som passar bäst för just din verksamhet och arbetsvardag.

bott vario3 – skräddarsydd bilinredning

Bilinredningen bott vario3 har fokus på integrering av verktygsväskor och lastsäkring, exempelvis med hjälp av spännband på hyllor, i lådor och på avlastningsytor. Alla profiler har som standard airline-skenor men det finns även en patenterad lösning med C-lash. bott vario3 skräddarsys efter dina behov och optimerar utrymmet i din service-, arbets- eller skåpbil. Bilinredningen består av ett väldesignat modulsystem som dessutom har väldigt låg vikt, vilket bidrar till lägre bränsleförbrukning och möjligheten att lasta mer. Klicka här om du vill läsa mer om den unika modulariteten hos bott vario3.

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner