Inredning för bil- och motorcykelverkstäder

En viktig förutsättning för att du ska kunna arbeta effektivt i din verkstad är att du förvarar dina verktyg översiktligt så att du snabbt kan komma åt dem när det behövs. Vi hjälper dig att öka effektiviteten i din verksamhet. Med cubio råder ordning och reda i din verkstad. Den konsekventa designen hos cubio-systemet och enhetliga systemmått ger ett estetiskt tilltalande och högvärdigt intryck.  

Produktlinjen cubio Service består av moduler som tagits fram uteslutande för fordonsservice. Till dessa hör enheter för tömning av olja, luft eller vatten eller för bortskaffande av avfall. Material och ytor är självfallet beständiga mot bensin.

Vårt tjänsteutbud omfattar analys, planering, produktion och montering av verkstadsinredningen. Målet med våra verkstadsinredningar är att hjälpa dig uppnå högsta möjliga värdeskapande.

Ett system – oändligt många möjligheter

Våra cubio arbetsbänkar finns i både mobilt och stationärt utförande, vilket ger dig största möjliga mobilitet och flexibilitet vid utformningen av din verkstad. Dessutom kan cubio systemarbetsbänkar anpassas exakt till dina behov. Du väljer själv passande bänkskiva, antingen i rödbok eller multiplex-bok. 

Även cubio systemskåp och cubio verkstadsskåp med lådor kan skräddarsys till kundens behov. Avdelare och tväravdelare skapar ordning och reda i utdragslådorna. perfo verktygspaneler och hållare hjälper dig hålla ordning på och organisera dina verktyg.

Kontakt

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Ange din e-postadress

Ange telefonnummer

15/1000

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

bc_ref_Hyundai_04.jpg

Kontaktbanner