Den kompakta skåpbilen

Image

Mindre fordon är väl lämpade för stadstrafik. Den kompakta konstruktionen hos minibussar och mindre skåpbilar gör att de är lättmanövrerade och kräver lite plats vid parkering, vilket är viktiga förutsättningar för smidig stadskörning. Trots sin kompakta storlek kan mindre skåpbilar erbjuda såväl stor lastyta som hög säkerhet. Allt beror på vilken bilinredning de rymmer.

Mindre skåpbilar tillåter transport av stora laster och erbjuder nog med nyttolast för snabba insatser i stadsmiljö. Tack vare låg bränsleförbrukning men ändå tillräcklig lastvolym är små nyttofordon såsom skåpbilar mycket mångsidiga arbetsverktyg. En ombyggnad av sådana fordon till servicefordon lämpar sig därför särskilt för företag inom hantverksbranschen eller kundtjänst.

Eftersom dessa kompakta transportfordon faller under kategorin nyttofordon med upp till 3,5 ton tillåten totalvikt klassas de som personbilar och får framföras med B-körkort. Mindre skåpbilar är dessutom miljövänliga eftersom de har ungefär samma förbrukning som en personbil.

Stora fördelar

För verkstäder är mindre skåpbilar ett mycket attraktivt alternativ ur prismässig och ekonomisk synpunkt. Genom att jämföra olika typer av skåpbilar kan man snabbt hitta en passande lösning. Även eldrivna skåpbilar med större räckvidd används i allt större omfattning. Vi erbjuder passande bott vario3 bilinredning för alla gängse modeller och tillverkare.

På begäran utökar vi lastytan med ytterligare en nivå. Våra dubbelgolvslösningar omfattar ett dubbelgolv under vilket utdragslådor placeras. Lådorna kan öppnas ergonomiskt från utsidan. Lastrumsinklädnaden skyddar insidan av fordonet så att fordonet bibehåller sitt värde under lång tid. Med de integrerade surrningsskenor på sidoväggarna kan man surra fast olika typer av last.

I vår katalog hittar du tillgängliga inredningslösningar för ditt fordon.

Bilinredningen bott vario3 kontrolleras i regelbundna krocktester. Även om olyckan är framme hålls all utrustning garanterat kvar på sin plats. Vår bilinredning uppfyller de relevanta föreskrifterna för lastsäkring.

Montering och fixering av vår bilinredning på din fordons kaross genomförs av vår utbildade och certifierade personal. De centrifugalkrafter som uppstår vid en plötslig inbromsning fångas upp och fördelas optimalt. Det gör att all utrustning blir kvar på sin plats och kan enkelt kommas åt även efter extrema påfrestningar. Modulerna i vår bilinredning består av aluminium med enskilda element i lätt plast. Det gör inredningen mycket tålig men samtidigt extremt lätt.

Kontakta en bott servicepartner i din närhet för att hitta en passande inredning till din bil!

Köpa eller leasa?

Vi tar fram och planerar din bott vario3 bilinredning exakt efter dina föreställningar och önskemål. Detta omfattar även en genomtänkt och effektiv installering. Vi sköter samtliga steg i samband med anskaffningen av din bilinredning för att göra processen så smidig som möjligt för dig. Oavsett om du finansierar din bilinredning med egna eller lånade medel så erbjuder vi support i varje enskilt led.

Anskaffningskostnaderna betalar sig snabbt när du börjar använda din bilinredning. Du avgör själv om du vill köpa eller leasa din produkt. Om du leasar ditt fordon kan bilinredningen tas med i leasingavtalet. Tillsammans med din bilhandlare kan vi ta hand om hela processen så att du slipper slösa värdefull tid.

Mer information

Bilinredning katalog
Klicka på + för att se för vilka modeller av mindre skåpbilar som vi erbjuder bott vario3 bilinredning. Kontakta oss om du inte hittar ditt fordon!
Citroën
bott vario3 Bilinredning
Berlingo L1, L2
Jumpy L1, L2, L3
Fiat
Ford
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen

Begär offert

Vill du ha mer information om bilinredningar för skåpbilar, få rådgivning eller bli uppringd? Vi hjälper dig gärna!

Fält märkta med* är obligatoriska.

Ange förnamn

Ange efternamn

Ange företagets namn

Invalid Input

Ange gata och husnummer

Ange postnummer

Ange ort

Enter the manufacturer and vehicle type for which you would like to receive information.

0/1000

Invalid Input

Ange din e-postadress

Invalid Input

Bekräfta din samtyckesförklaring

Bekräfta att du har läst integritetspolicyn

Captcha
Invalid Input

Kontaktbanner